Nederlands
visie • zo zien wij het • zo doen wij het

ZO DOEN WIJ HET

Onze kracht ligt in de combinatie van ontwerp met uitvoering, maar we kunnen ook beiden afzonderlijk. Als het gaat om ontwerpen, kunnen we totaal inrichtingen ontwerpen maar ook een vloerontwerp maken of een speciaal meubel ontwerpen. Als het gaat om uitvoering, kunnen we de totale inrichting uitvoeren, maar ook onderdelen als de vloerafwerking of levering van meubilair.

Duurzaamheid en innovatie

We werken uit oogpunt van duurzaamheid bij voorkeur met Nederlandse / Europese producten. Er is immers geen vervuilend vervoer nodig, we stimuleren zoveel mogelijk de lokale economie, de lijnen zijn kort en de herkomst van arbeid en goederen zijn traceerbaar.

Werkwijze

Wij vinden het belangrijk een goed beeld van de opdrachtgever te krijgen zodat we een voorstel kunnen maken dat past bij de identiteit van de opdrachtgever. We beginnen dus met een of twee gesprekken waarin we met u kennismaken en de wensen inventariseren.
Vervolgens maken wij op basis daarvan
een passend voorstel of ontwerp.

We presenteren ons ontwerp aan u met daarbij veel beeldmateriaal van de gebruikte materialen, kleuren en meubels.
Uiteindelijk wordt samen met u een definitief interieurplan vastgesteld met offerte en 3D tekening.
De uitvoering en begeleiding ervan verzorgen wij.

Onafhankelijk advies

Omdat we samenwerken met verschillende leveranciers en producenten zijn we in staat onafhankelijk advies te geven. Onze ontwerpen zijn afgestemd op u, de opdrachtgever en niet op een bepaald merk of product.